Kundeservice   |       DKK   |  
Select country
Select language
Log ind
Farve og stil | Cosmopharma (FO)

Farve og stil

Cosmopharma har næsten 200 certifiserede farve og stil analytikere rundt
omkring i norden. Mange med over 20 års erfaring! Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde en af markedets sikreste og bedste farve og stil analyser.

 

Find dine farver!

Farver påvirker hvordan du opfattes af andre. Bruger du de rigtige farver så kommer din hud til
at gløde og du vil se frisk og vågen ud. Forkerte farver kan derimod gøre, at du opleves trættere, blegere og måske til og med ældre.

Uanset hvilke farver som er in lige nu findes der nuancer af alle farver som ser godt ud til dig og nogen som ikke gør. Find de nuancer som fremhæver dit bedste jeg!

Efter en personlig farveanalyse sammen med en af Cosmopharmas dygtige farveanalytikere så får du et klar t billede af hvilke nuancer som ser fantastiske ud
til dig. Du får desuden en farvepalet med 30 forskellige nuancer som er nem og god at tage med når du shopper.!

 

Lad din personlige stil fremhæve din figur!

Stil og mode er altid aktuelle emner, men det er ikke altid lige let at følge med. Især hvis man ikke ved hvad man skal gå ud fra.

Med Cosmopharmas stilanalyse får du en personlig analyse af en af vore stilkonsulenter. Denne vil sammen med dig gå igennem dine muligheder, din personlige stil, din figur, tips om hvordan du skjuler eller fremhæver, samt frem for alt skabe din basisgarderobe som du efterfølgende altid selv kan gå ud fra når moden ændrer sig og du vil forny dig. Du får en personlig udformet stil bog fyldt med både tips og råd der passer til dig og din kropsform.

 

Kombiner farve og stil for maksimal effekt!

At vide præcis hvilke farvenuancer der passer bedst til dig betyder utrolig meget. Når du også ved hvilket tøj og hvilke linjer der passer bedst opnår du et optimalt udbytte af din analyse.

Cosmopharma tilbyder både farveanalyser og stilanalyser for at du kan lære at forstærke dine bedste kropsproportioner, din ansigtsform, din makeup og dit tøj. Bliv den bedste du kan blive, og vis dine omgivelser din personlighed ved hjælp af de rigtige farver og den rigtige stil!

» Book din farve og stilanalyse i dag.


Er du interesseret i at blive uddannet  som farve og stilanalytiker? Se vores kursusoplæg på hjemmesiden, eller kontakt kundeservice så hjælper vi dig med at komme i kontakt med nærmeste farve og stil instruktør.

» Kurstilbud i farve og stil
» Kontakt kundeservice

Din indkøbskurv er tom
Netbutik
Diverse
© Cosmopharma   |   Købsbetingelser   |   Privacy policy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Find nærmeste konsulent